Pamuk Briç Online

Ücretsiz Türkçe Briç Programı

Briç oyununu bilmiyor veya öğrenmek mi istiyorsunuz. Briç öğrenmenin tamamen Türkçe ve Ücretsiz en kolay yolu Pamuk Briç uygulaması.

Briçin Robot versiyonunu Ülkemizde Briçin yaygınlaşması için başlangıç seviyesinde olan bir oyuncuya hitap edecek şekilde yardımlı olarak geliştirdik. Normal bir İhaleli Batak oyuncusunun 1-2 haftada robotlarla oynayarak Briçi öğrenebilmesini hedefliyoruz.

Briç'in en zor öğrenilen kısmı konuşmaların yapıldığı Deklerasyon bölümüdür. Pamuk Briç ile oynarken Deklerasyonda yardım ipuçları alabiliyorsunuz. Ortağınızın dekleresinin ne anlama geldiği veya sıra size geldiğinde ne deklere etmeniz gerektiği hakkında ipuçları alabilirsiniz. Bunun için Yardım-->İpuçları Açık tıklamanız yeterlidir.

Pamuk Briç ile 2 ve 4 kişilik online oynayabiliyorsunuz. Online bir masaya İzleyici olarak girip bütün oyuncuların kartlarını görebilirsiniz. Ayrıca Robot oyunda kendinizi geliştirmeniz için bütün kartları görerek oynayabiliyorsunuz.

Briç eşli bir oyun olduğundan eşler arasında en iyi uyumun yakalanması gereklidir. Bu sebeple Pamuk Briç ile 2 kişilik online masa açarak Turnuva hazırlığı veya alıştırma yapabilirsiniz.

Pamuk Briç Android, Windows 8.1/10 ve Windows Phone uygulamamızı indirip İnternetiniz yokkende Robotlarla Briç oynayabilirsiniz.

Briç Oyun Özellikleri

  • Robotlarla 5 li Majör oynayın.
  • Oynarken ortağınızın deklereleri hakkında ipuçları alın.
  • Oynarken ne deklere edeceğiniz hakkında ipuçları alın.
  • Dilerseniz bütün kartları açık şekilde oynayın.

İletişim

pamukokey@gmail.com

PamukOkey Gizlilik Politikası © Copyright 2017 PamukOkey